donderdag 19 juli 2018

Maatwerk wastafel

Het voordeel van een maatwerkwastafel is dat u het materiaal, de kleur en de afmeting zelf kunt kiezen. Waarvoor u ook kiest, trendy of juist . Een wastafel op maat laten maken, geheel naar uw eigen smaak en. Ook kunnen we deze modellen met wat maatwerk aanpassen op . DESIGN WASTAFEL AF-FABRIEK óF TOCH MAATWERK ?

Maatwerk wastafel Comfort. Zonder overloop, met kraanbank exclusief kraangat. Zo heeft u een wastafel die past bij de laatste.


Solid Surface het summum voor de badkamer door de ongekende kwaliteit, onze wastafels kunnen ook op maat worden gemaakt! Wastafels in alle soorten en maten. Bekijk ons ruime aanbod natuursteen wastafels op de website of bezoek onze showroom . Een Vivace maatwerk wastafel voor toiletgebouwen die intensief worden gebruikt. Sjartec maatwerk wastafel met verborgen afvoer - inbouw wastafelkranen Dornbracht .

Vind nu jouw nieuwe maatwerk wastafel op Marike. Stel makkelijk je eigen Marike wastafel samen. Kijk bij het tabje informatie . Opzoek naar een Solid Surface wastafel van hoge kwaliteit? Wij bieden maatwerk en werken met de beste solid surface materialen als Corian en Hi- Macs. Ideavit Solidjazz opbouw wastafel 70x40x9cm ovaal kraangaten wasbak Solid . Dekker maatwerk wastafels zijn te leveren in verschillende materialen, o. Evora Quartz (composiet), Evora Ceramics, Corian, TopCore en . Laat je inspireren in onze showroom!


Natuursteen, keramiek en composiet. Een maatwerk wastafel is een wastafel dat speciaal op maat gemaakt naar wens van de klant. Ligne Pierre realiseert maatwerk in natuursteen, composiet en keramiek. Van wastafels tot douchebakken en keukenwerkbladen, ontdek ons maatwerk ! De Original serie van Primabad is een serie waarin maatwerk en design samenkomen. Wil je een badkamermeubel dat 1 aansluit bij jouw wensen?


Badkamermeubel met wastafel.

Modulnova badmeubel 210x48cm met natuursteen wastafel. U kiest zelf de afmeting, vorm en dikte van het blad van uw wastafel – wij doen. Wij produceren maatwerk RVS wasbakken voor u, die passen bij uw eisen en wensen.


Bent u op zoek naar een dubbel of enkele RVS wasbak, inbouw of . Eindresultaat van een maatwerk project. De mogelijkheden van onze Cross Tone maatwerk wastafels zijn nagenoeg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts