maandag 30 juli 2018

Scooter theorie in 1 dag tilburg

Theoriecursus Tilburg voor auto, motor of bromfiets. Schrijf je in voor de theoriecursus in Tilburg van Theorie Plan en haal je theorie -examen in dag. Je kunt zelfs binnen één dag je bromfietsrijbewijs halen. Maar daarvoor moet je wel eerst je scooter theorie behaald hebben.


Veel scooterrijders gingen je voor . Om het praktijkgedeelte voor de bromfiets te mogen volgen moet je;.

De theorie voor de scooter haal je bij BLOM! Het bromfietsrijbewijs is ook geldig voor een snorfiets, scooter of brommobiel. Vergelijk de prijzen van de bromfiets theoriecursussen in Tilburg. Zoek je een theoriecursus in Tilburg en omstreken of wil je theorielessen in Tilburg gaan . Dat is bij de ANWB al in één dag mogelijk. Snel en goedkoop je scooterrijbewijs in Tilburg ! Tilburg snel en goedkoop het scooterrijbewijs of bromfietsrijbewijs in dag of in enkele dagen halen!


Compleet pakket om het bromfietsrijbewijs te halen, theorie en praktijk in pakket.

Ook los theorie en praktijk. Rijschool Tilburg , ouderwetse kwaliteit tegen ouderwetse prijzen! Haal nu je auto theorie in dag met onze cursus! Op een leuke, grappige en leerzame wijze trainen wij je examengericht voor het CBR auto theorie examen! Meld je aan voor een theoriecursus , waarbij theorie examen oefenen met onze klassikale.


Spoedcursus dagopleiding €46-. Bij rijschool Intest kun je ook je brommer rijbewijs of scooter rijbewijs halen. Motor Pakket (rijlessen). Onderdeel : het theoriecertificaat. Je moet in bezit zijn van het.


Wil je in één dag je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen? HIER altijd 1 Slagingsgarantie! Met onze praktijkopleiding . NU aanmelden = profiteren . Bij ons haal je het scooter rijbewijs in dag ! Vanaf 1kun je de theorie halen , en vanaf jaar mag je lessen en op. Wij hebben altijd plaatsen op korte termijn in Den Bosch of in Berkel Enschot ( Tilburg ).

Goed opgeleide en enthousiaste instructeurs. Mits al in bezit van het theoriecertificaat AM. Dan is de dagopleiding in dag misschien niks voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts