donderdag 19 juli 2018

Bertels keukens geel

Bertels Keukens , een mooie keuken , moderne of klassieke keuken , budgetvriendelijke instapkeukens. Klik snel door en ontdek ons aanbod! Bezoek onze nieuwe toonzaal in Herselt.


Andere keukens in regio Geel. Grote Steenweg, vlakbij de op- en afrit Geel -West van de E313. In de showroom van Bertels heeft een ruime keuze uit showroom .

Openingsuren, adres en telefoon. Bertels keukens ervaringen, reviews, beoordelingen, recensies en klachten over. We willen ons enkel toeleggen op keukens en inbouwtoestellen. In Geel sloot de winkel op maart de deuren, is ondertussen alles weg . Bertels is de meest complete keuken kook winkel te Geel.


Bertels biedt er een uitgebreid gamma Keukens , zowel moderne als klassieke keukens , kooksets . Uw specialist voor keukens. Bertels Nu ik een inductievuur heb aangeschaft werd het tijd om de potten- en pannenkast te inspecteren en inderdaad een aantal mogen .

NV Bertels Excellent uit Geel in de branche van de kachels, electro, . De zaakvoerders kiezen ervoor om enkel met de . Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . De oude gebouwen van Keukens Bertels zullen in de toekomst. Geel De bekende Antwerpse autohandelaar Cardoen opent aan het begin . Bij Verlo keukens in Kasterlee ook, op aanraden van een aantal mensen. Keukens , electrische apparaten, verwarmingstoestellen, keukengerei en fietsen behoren tot het gamma van deze firma met vestigingen in Geel en . Bertels Wim te Geel (Antwerpen) is door de rechtbank in Turnhout failliet verklaard. Als curator is aangesteld Vandecruys Tom.


Het ondernemingsnummer is . De keukenzaak Bertels sluit eind dit jaar de deuren in Geel en opent een winkel in Herselt. Die zal kleiner zijn en we spitsen ons meer toe op . Hier verkopen ze keukens en toebehoren, gaande van keukentoestellen tot . Bertels beschikt over verschillende keukenopstellingen met 4deuren en kleuren. Leverancier van: keukens.


Keuken en badkamer achterwanden in Belgie. De keuken , badkamer, vloeren en deuren kunnen naar uw wens en persoonlijke smaak ingericht worden.

Te bezichtiging kan je vinden in de toonzaal van Bertels te Geel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts