woensdag 10 januari 2018

Taal op maat spelling groep 6 woordenlijst

Een lange klank aan het eind van een klankgroep. Is de klank lang, zet er dan één op de gang. Hoor je aan het eind van een woord een lange klank, dan schrijf je er een. Categorie 23: uitzondering open lettergreep.


Alle rechten voorbehouden.

Zet de volgende woorden in het meervoud: uur ______ aap. Signaaldictee: - woorden met ng. Daarna vertel ik iets over spellingwoorden en spellingcategorieën in groep en leg.


O1: onthoudwoorden met ei de kapitein. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Gratis oefenen met je woordpakket ? Spellingkaart groep alles op één Atje.


Sommige woorden schrijf je met –isch.

Je schrijft –isch als je er een –e achter kunt zetten. Herhaal groep blok les en 4. Red de vissen en verjaag de haaien door de woorden goed te typen. Link naar Woorden van de Week ( spelling ). Links naar de woordenschat (woord en betekenis) per thema. Zij krijgen les van: Juf Roelie Kamps.


Vorderingen worden niet opgeslagen. Geef feedback: feedback verzenden feedback annuleren. Maar de meeste woorden moet je gewoon onthouden.


Van bijna iedere taalmethode staan de woordpakketten van groep groep groep , groep en. Dit dictee is er voor bedoeld om de woorden die bij spelling aan bod komen te . Weergave met pagina beginnen: Download Groep 6. Blok Controledictee - woorden met gesloten lettergreep - meervouden met gesloten. Taal actief - Extra materialen. BIJZONDERE DICTEES TAAL ACTIEF SPELLING GROEP Uitgeverij . Zin in taal groep : thema - . Onthoudwoorden , Groep Groep Groep , Groep Groep 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts