dinsdag 9 januari 2018

Grijze keuken modern

Bij Kvik zijn wij gek op kleur en dagen wij graag de traditionele keuken uit. Met een grijze keuken haal je een modern alternatief in huis voor de klassiekers, . Bij Kvik houden we van kleuren en we stellen graag de traditionele keuken in vraag. Een grijze keuken biedt je een modern alternatief voor de klassiekers en . Image result for singapore interior design kitchen modern classic kitchen partial open.


Een moderne trend is ook om een grijze keuken uit te rusten met industriële elementen, bijvoorbeeld door ijzeren handgrepen, robuust hout en leren stoelen.

Wilt u een grijze keuken die goed past bij uw interieur? De donkere kleur van deze hoekkeuken is helemaal van deze tijd. Het lichte werkblad maakt deze keuken een echte blikvanger!


Het is geschikt voor de landelijke keuken , maar ook voor de moderne variant. Denk bijvoorbeeld aan grijze keukenkastjes met een felle kleur muur of tegels, . Moderne keukens van Keukens de Abdij stralen stijl en klasse uit. De kleur past ook goed bij de moderne , strakke keukens.


Bekijk de trendsettende Silestone kleuren. Glanzende grijze kasten geven uw keuken namelijk een luxueuze uitstraling zonder dat het te kil wordt .

Strakke,rechte greeploze keuken in de kleur zijdegrijs ,inclusief koelkast . Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw . Keukens in moderne stijl kenmerken zich door nette, strakke lijnen en zijn vaak vrij van overbodige versiersels en franjes. Roo blauw, grijs of zwart, wij hebben een frisse blik op keuken kleuren. Keukens - Goedkoop een keuken kopen doe je bij Keukenloods. Van landelijk, modern en design tot nostalgische keukens.


Zo kunt u denken aan grijze houten keukens , met massief houten fronten. Natuurlijk, decoratief en ongekend sfeervol! Of aan grijze moderne keukens , waarbij . Niet zo vreem want grijze landelijke keukens stralen rust en authenticiteit uit.


Combineer met kleuren als magnolia en antraciet voor een warme uitstraling. Donker grijze keuken met rode krukken aan het kookeiland . Houdt u van moderne keukens en design keukens ? Dan zijn de kleuren grijs mat en grijs hoogglans zeer geschikt. NX 5– steengrijze satijnlak geeft de open keuken rust en structuur.


En dat is geen wonder, want grijze keuken kleuren doen het verrassend goed in moderne. De TOUCH 3in 'Schiefer grijs supermat' is een moderne keuken met een. In dit ontwerp zijn supermatte TOUCH-fronten in de kleuren Schiefer grijs en .

Grijs hoogglans geeft uw . Helder wit oogt zuiver en modern , gebroken wit is warmer, crème wit lijkt op. De diverse grijze keuken kleuren combineren mooi met rvs, aluminium en koper. Hoogglans wit geeft een moderne , schone look. Probeer een grijze keuken te combineren met een felle kleur, bijvoorbeeld grijze keukenkastjes en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts