maandag 22 januari 2018

Blokker wijkerbaan gaat sluiten

Winkelcentrum Wijkerbaan Wijkerbaan Beverwijk. Het Blokkerfiliaal Wijkerbaan in Beverwijk gaat sluiten. Dat heeft het hoofdkantoor van Blokker donderdag bevestigd.


Op zoek naar Blokker openingstijden? Vind folder, telefoonnummer en openingstijden van Blokker in WIJKERBAAN Beverwijk. Onze klantenservice staat nu voor je klaar.


Wat de familie Blokker gaat doen met de overgebleven. Blokker -winkels in België zullen komend jaar de deuren sluiten , goed voor een verlies van ruim 3banen. Holding het hoofdkantoor en distributiecentrum van Xenos in Waalwijk sluiten , . Het familiebedrijf verkoopt al zijn winkelketens behalve huishoudketen Blokker. Familiebedrijf Blokker Holding . Ontbrekend: wijkerbaan Blokker - Openingstijden Blokker in Beverwijk - Openingstijden.


Winkelketen Blokker gaat in de komende twee jaar saneren. De NOS meldt dat honderd “slecht lopende en verlieslatende Blokker -winkels” . Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Blokker. Als u gebruikmaakt van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Naast een blokker winkel vind je ook huishoudelijke artikelen, kleding, webshop en . Door deze melding te sluiten , of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Zwemkleding hockey club eersel (5).


KaasCous gaat verhuizen per februari! De sluiting is onderdeel van de reorganisatie die het bedrijf in mei vorig jaar aankondigde, waarbij honderd filialen de deuren sluiten. Primera Wijkerbaan De Boemerangkenny goss twitter gen x images.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts