woensdag 30 december 2015

Artego haare

Geschikt voor professionele kapsels. Italiaans kappersmerk en heeft een complete productlijn, van styling en verzorging tot een groots assortiment aan haarkleuring. Wij zijn leverancier van haarproducten van de exclusieve merken artego en newgen.


Met deze blond kleuren heeft artego een primeur in handen, omdat het mogelijk is, om in behandeling, tinten op te lichten op natuur haar. Wij zijn een jonge onderneming die gekend is voor haar enthousiasme, haar expertise en flexibiliteit.

Kapsalon House of Graces werkt met Artego haar producten. De producten van dit merk staan voor professionaliteit, kwaliteit en innovatie. Artego shampoo kan nu ook door de gewone consument worden gekocht. Zo ziet uw haar er ook thuis fantastisch uit. U koopt het in de webshop van Hair . Bestel Professionele Haarproducten eenvoudig bij Haarshop!


Als u graag mooi en verzorgd haar wil, kunnen de artègo haarproducten u helpen om dit voor elkaar te krijgen. De haarproducten van Italiaanse makelij staan .

Haarboetiek haarproducten specialist. Professionele haarverzorgingsproducten goedkoop online te bestellen, altijd aanbiedingen en promoties! Creamy shampoo verrijkt met panthenol, dat het haar kalmeert en glad maakt. Artègo Good society intense hydration shampoo.


Door zijn conditionerende werking geeft artègo . Jetzt Testpaket anfordern! Rain Dance: Eine neue Haar -Pflegeserie mit natürlicher Feuchtigkeit. Met de uitstraling van “GOOD SOCIETY” is artègo een nieuwe weg ingeslagen. Haarmasker Een haarmasker gebruik je om het haar gezonder en sterker te krijgen, je voedt je haar namelijk intensief Lees meer.


Laat je haar bij je kapper kleuren in een van de hippe metallic colors of laat een paar subtiele . Wij werken met het kappersmerk Artègo. Het product komt uit Italië en heeft een volledig assortiment voor de professionele kapper: kleuring, blondering, . Artego Hair Professional biedt de klant een complete haarcosmetica lijn van. Want de zon, het chloor en het zoute water kunnen je haar verkleuren en. Wij adviseren altijd om de artego Good Society Rich Color te gebruiken.


N NERO BLACK - Inhoud: 1ml.

ARTEGO COLOR 1B NERO BLUE BLACK. Het nieuwe merk van Wella, Invigo, heeft soorten boosters om je haar op te. Kimbeau helpt je bij het kiezen van de juiste kleur en snit zodat jouw haar.


De kleuringen bevatten een laag . Haarmode Diana werkt met Artégo producten. Artégo is een professioneel kappersproduct en alleen verkrijgbaar bij de professionele kapper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts