vrijdag 25 december 2015

Kasten op maat rhenen

U bent van harte welkom in onze showroom op de Cuneraweg 2te Achterberg ( Rhenen ). Wilt u een standaard maat of kiest u voor een kast van wand tot wand of onder een hoek? VERSTEQ is dé specialist voor al uw inbouwkasten en schuifdeurkasten op maat in de regio Veenendaal, Rhenen , Ede, Scherpenzeel, Leersum, Ederveen, . Henk Bosman in Rhenen is meubelmaker en interieurbouwer, maakt handgemaakte keukens, kasten , tafels met liefde en vakmanschap. Maar ook wasmachinekasten , boekenkasten en tv meubels voor in de.


Meubels op maat laten maken?

Na uw goedkeuring wordt het meubel voor u in Rhenen op maat gemaakt. Wij maken meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Alle advertenties van GM, Rhenen op Marktplaats.


Vind kast rhenen op Marktplaats. Trapliften bied op maat gemaakte trapliften aan voor vaste prijzen! Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop kast rhenen op Marktplaats. Boekenkasten op maat volledig naar wens bij de kastenspecialist De Hazelaar.


Ophangen gordijnrails deze moet nog op maat gemaakt worden Kast in.

Witte wandkast en schuifdeurkast. Moderne dressoirkasten in eiken fineer. Buffetkast zwart - zwart Rhenen 215cm chique zwarte buffetkast tijdloos met moderne uitstraling. Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Bergweg RHENEN - Drieklomp Makelaars en. Er zijn diverse op maat gemaakte kasten voor de nodige bergruimte . Detailgegevens Kastenspeciaalzaak.


Ambiance Rhenen , Levert schuifdeurkasten op maat , maatkasten en kasten op maat. Huis te koop Hogesteeg 3 Rhenen te koop voor € 815. Drie van de slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten.


Rechte trappen of een trap met een bovenkwart. Kasten geheel op maat gemaakt ook in moeilijke hoeken. Ook voor al het maatwerk van diverse materialen . Dichte kastjes aan de zijkant. Bouw- en aannemersbedrijf luinseel - ook voor uw meubels en interieurs.


Lineale Rhenen zort voor een interieuroplossing op maat. Daarom tekent de interieur architect ook vaak maatwerk kastoplossingen , tafels, en zelfs in een . Rhenen is goed bereikbaar via diverse N-wegen en via de snelwegen Aen A15. Interieurbouw in Amersfoort levert door heel de provincie Utrecht kasten onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts