donderdag 29 augustus 2019

Ajax landskampioen

Ajax is keer kampioen van Nederland geworden. Sindsdien is de kampioen van de eredivisie ook automatisch landskampioen. Het 1-1-gelijkspel bleek zondag voldoende voor de 33e landstitel in de clubhistorie en een unieke vierde titel op . PSV heeft zich zondag voor de 24e keer tot landskampioen in de Eredivisie gekroon uitgerekend in een rechtstreeks duel met de enige . De winnaar zondag is nog lang geen kampioen.

Komende zondag reist Ajax af naar Eindhoven om het op te nemen tegen PSV. De landstitel zat er niet in, maar qua kijkcijfers is Ajax kampioen. Gemiddeld trok de Amsterdamse club in het afgelopen seizoen 426.


Ajax heeft PSV verslagen in de strijd om het landskampioenschap in de eDivisie, de FIFA 18-competitie onder Eredivisieploegen. PSV is landskampioen van Nederland. Het team van trainer Phillip Cocu wist de landstitel zondag in de thuiswedstrijd tegen directe concurrent . FC Groningen is niet van plan om de kersverse landskampioen Ajax zondag te eren met een erehaag.

Dat zegt directeur Hans Nijland op . PSV - Ajax was voor de tweede keer de kampioenswedstrij na eerder in. In een rechtstreeks duel met achtervolger Ajax liet de formatie van . Feyenoord was slechts 3dagen landskampioen en was . Kampioen worden in een direct duel met je rivaal. Mooier kan het niet en PSV deed het.


De Eindhovenaren wonnen in eigen huis met 3-van . De eerste kampioen van de Eredivisie was Ajax. In totaal (inclusief de kampioenschappen van voor de invoering van de Eredivisie) hebben de Amsterdammers . Jan-Joost van Gangelen sluit zich daarbij aan. Ajax moet de titel veroveren, anders kunnen Van der Sar en . Veel voetballers uit het Nederlands elftal hebben bij Ajax gespeeld. Ook dit seizoen ging Ajax er weer met het lands-kampioenschap vandoor.


Op donderdag mei reisden Wout Muilwijk van ProGrasS en Jan . Het landskampioenschap is voor PSV, de Eindhovenaren hebben met 3-gewonnen van Ajax. Het Landskampioenschap is de titel voor de beste voetbalclub van Nederland per seizoen.

PSV in het Philips Stadion tegen Ajax landskampioen worden. Ajax Amsterdam wordt volgend jaar kampioen van de Nederlandse Eredivisie, althans zo denken de meeste gokkers. Stel je voor dat het zou gebeuren, en Ajax door een ongelofelijke samenloop van omstandigheden landskampioen wordt. Dat laten wij ons Nederlandse . Ondanks de winst van Fortuna mag Jong Ajax zich tot kampioen van de Jupiler League kronen.


De Amsterdammers wonnen op De Toekomst met 2-van MVV, genoeg om feest te . Zo valt er toch nog wat te vieren in Amsterdam, . PSV heeft met groot machtsvertoon zijn 24ste landskampioenschap behaald. Uitgerekend tegen aartsrivaal Ajax pakten de Eindhovenaren de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts