vrijdag 5 juli 2019

Beton cire badkamer vloer

Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Goed toepasbaar in vochtige ruimtes ( badkamer ). Een ijzersterke vloer , onderhoudsvriendelijk, stoer én mooi. Als je dat wenst, dan is een betonstuc vloer , ook wel beton cire genoem . Het is namelijk een waterdichte en krasvaste betonstuc die u kunt aanbrengen op de wanden, plafonds, vloeren en meubels in de badkamer.


Betonlook badkamer, een stoere strakke industriele wandafwerking.

Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Die vraag is meer dan terecht want de grijze afwerkingen op de vloer , wand en aanrechtblad zie het niet iedere dag. Er zijn vele verschillende soorten gietvloeren , zoals epoxyhars, steentapijt, polyurethaan en beton ciré.


Hier lees je over de kenmerken van gietvloeren van. Overweeg je om beton cire te plaatsen? Info over de kosten, werkwijze en voorbeelden van beton cire in de keuken en badkamer vind je hier.


Speciale badkamer van beton cire en de benedenverdieping betonvloeren. Wordt deze vloer ook gegoten zoals polybeton? Dit type vloer staat bekend onder vele namen, Microtopping, beton - ciré , tadelakt wordt er ook .

Een houten vloer als ondergrond is niet mogelijk. Hoeveel kleuren Béton ciré Pro zijn er? Een betonlook badkamervloer is goed geprijs hoogwaardig, waterdicht en slijtvast. Advies voor de beste betonlook badkamer.


Wilt u beton cire in uw badkamer en wilt u hier meer over te weten komen? Om de werking tegen te gaan van uw beton cire wand of vloer hebben wij enkele . De wanden willen we dan beton Ciré in een lichte kleur. De achterwand van onze badkamer is bijna . Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip. Het is toepasbaar in uw keuken, badkamer , douche of wastafel, maar ook op . Beton Ciré is een zeer geschikte waterdichte stucwerk soort voor in de.


Ideaal voor de wanden en vloer van uw badkamer , douche. Betonlook, woonbeton, het is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Vraag naar de mogelijkheden!


Beton Cire , zodat de gehele badkamer een dezelfde uitstraling krijgt. Het plaatsen van beton ciré , woonbeton of een betonlook gietvloer is een. Ook heeft Bruizt een speciale waterdichte formule voor in de badkamer en douche.


Boxhoorn geeft uw badkamer , vloer of keuken een bijzondere uitstraling met gewreven beton stuc.

Dagelijks gebruik in de badkamer ? Het is uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en openhaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts