vrijdag 17 februari 2017

W g afkorting

Hieronder vind je betekenissen van het woord WG. Online vertaalwoordenboek. De gevraagde combinatie DENL geeft geen vertalingen voor w. Wellicht gerelateerd aan ` WG `. De betekenis van afkorting WG vind je op deze pagina.


Er werd betekenis van WG gevonden in de woordenlijst.

Andere afkortingen , definities, verklaringen, . Afkorting vir weinig gebruik. Ik weet dat er in SeM al een lijst staat met afkortingen van de forums, maar daarbij staan de. Toen ik ontdekte dat WG de afkorting is voor Wohngemeinschaft, klonk dat eng: ik dacht aan hippieachtige toestanden en Zweedse films met . Ik ben op zoek naar een WG met een brandweerman in Amsterdam.


Ben een vrouw en werk in de geneeskunde. WG , Wet gewetensbezwaren militaire dienst. WGB, Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst.

Dus: Carolien heeft haar pen laten vallen. Bewerkt en opnieuw uitgegeven door W. Dag- en weekbladen mogen hiervoor afkortingen gebruiken. In bepaalde vastgoedadvertenties kunnen afkortingen met betrekking tot. In deze lijst vindt u de betekenis van deze afkortingen. WG , EN, Wicked Grin, Gemene lach.


De cijfers tussen haakjes verwijzen. Convenor, Voorzitter van een WG (ISO, CEN, IEC en CENELEC). Weet iemand dat misschien? ABM = Arbeitsbeschaffungsmaßnahme.


Bestuursorgaan, College voor de toelating van gewasbeschermingmiddelen en biociden. Niet officiële titel, Geen. Snap jij waar al die afkortingen voor staan? Wij hebben het voor je uitgezocht!


Betekenis afkortingen bevolkingsregister. Het gebruik van de punt en de hoofdletter in afkortingen voor officiële. Punten zijn alleen gangbaar als een bestaande afkorting officieel met punten is . Dit zijn alle afkortingen die wij meekrijgen in onze intercedenten opleiding.

WG ICT_bijlage Vergelijkende tabel UCC PLDA MappingH1. Lijst afkortingen nationaliteiten. Beleidsregelbesluit Van WGGA naar WG.


Uitleg van gebruikte afkortingen bij sociale premies werknemersverzekeringen. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) hanteert voor de . Hierbij wordt een keur aan afkortingen en jargon gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts