maandag 13 februari 2017

Meelmotten val

Als je meelmotten in je voorraadkast ziet, dan is de enige manier om van ze af te. Deze gifvrije en reukloze val bestrijdt voedselmotten en meelmotten. Plak de val met de plakstrip aan de binnenkant van een keukenkastje of lade. Veel andere Roxasect producten zijn voorradig en snel leverbaar.


Product behoort tot: Motten.

Het feromoon lokt de mannelijke motten in de val - hierdoor kan er geen vermeerdering meer plaatsvinden. De motten kunnen aan vier zijden in de val vliegen . Er zijn verschillende soorten,. Voedselmotten zijn motten die te vinden zijn in etenswaren.


Goede val met goed resultaat. Vond je dit een nuttige review? Met name verpakkingen van producten waarvoor motten een . Black Stripe Mottenval Voor het wegvangen van motten o.

Deze val is ontworpen om heel effectief motten aan te trekken . In tegenstelling tot andere vallen, vangt deze val zowel de mannetjes als vrouwtjes motten. Zo spoort u nog makkelijker de plaag op en kunt u sneller de . De val trekt de mannelijke motten aan de blijven vastkleven op de lijmplaat. Levensmiddelen motten als meelmotten , cacaomotten en Indische meelmotten.


Gifvrije vallen tegen meelmotten. Dankzij deze val zal u een aantasting snel ontdekken waarna u de aangetaste goederen kan verwijderen of behandelen. Een funnelval of mottenval is een herbruikbare feromoonval voor het wegvangen van de buxusmot, kastanjemineermot of kleine wintervlinder. Hangende motten lijmval - Last van motten in de kledingkast?


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Motten leggen eitjes in kleding en levensmiddelen. De mannetjes denken de vrouwtjes te ruiken en komen op de val af. De val plaatsen in de onmiddellijke nabijheid van de vermoedelijke plaats . Als je een mot ziet vliegen, is de kans groot dat dit insect eitjes op jouw textiel heeft gelegd.


Wij worden al ruim jaar geplaagd door de Indische Meelmot. Ideale val om te gebruiken in de voedselverwerkende industrie, opslagruimten en winkels. Deze strepen hebben een aantrekkingskracht op de motten en dwingen de motten om de val binnen te gaan.

In de val kan een lijmvel worden geplaatst dat de . De val bevat een kleefstof waardoor mannetjes worden aangetrokken en zo blijven kleven . Gebruiksaanwijzing Haal de. In plaats daarvan wordt gebruikgemaakt van een lijmlaag die de motten vasthoudt. De val heeft een geïntegreerde plastic haak en is eenvoudig en onopvallend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts