dinsdag 25 juni 2019

Crunch oefening

Wanneer je denkt aan het trainen van de buik dan is de kans groot dat je meteen denkt aan de sit up en aan crunches. Veel mensen halen deze oefeningen. Heb je alles geprobeerd om meer buikspieren te kweken, maar lukt het nog steeds niet?


Wees niet getreur er is nog zeker tijd om eens wat te doen aan jouw . Hoe Doe Je de Perfecte Crunch?

Lees het in deze blog van Buikspieren- oefeningen. In dit artikel lees je hoe je de oefening makkelijk thuis uitvoert in simpele stappen. Bekijk hier de uitvoering van de Crunch. Onze personal coach legt deze oefening uit in een trainingsvideo.


Crunches zijn net als sit-ups een oefening waarmee je werkt aan sterkere buikspieren. Verschil met de sit-ups is dat je voeten bij het doen van . Deze traditionele crunch kan niet voor je werken als je bijvoorbeeld last van je onderrug hebt. Er zijn veel verschillende oefeningen waar je op een of andere .

Met de full vertical crunch bewerk je de complete buikspieren, zowel het bovenste als het onderste gedeelte. Door consequent oefeningen te doen waarmee je de controle en balansbeheersing over je rug. Deze oefening versterkt de interne buikspieren en rugspieren.


Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond. De crunch oefening is één van de meest gebruikte buikspieroefeningen in de sportschool. Gym Ball oefeningen - Gym Ball side crunch. Je voert de oefening gemakkelijk uit en er kan weinig fout gaan.


De bicycle crunch is een gemakkelijk uit te voeren buikspier oefening. Crunch (armen gekruist op de borst) rechte buikspier oefening Uitgangshouding: Ga op de rug liggen. Buig de knieën en zet de voeten plat op de grond. Zó doe je de oefening correct.


Vergeet crunches : deze oefeningen zijn veel beter voor het verkrijgen van een sterke, platte buik. De Banana Crunch is inmiddels een klassieker maar nog steeds effectief als je aan jouw. Een crunch is een hele bekende buikspieroefening.


Het is wel een oefening die gevoelig is voor nekklachten, maar wanneer je de oefening. Dit zijn waarschijnlijk de meest bekende buikspier oefeningen die er zijn. De meest basic crunch wordt uitgevoerd terwijl je met je rug op de grond ligt, met je .

Verstevigende oefeningen voor de buikspieren zijn gemakkelijk thuis uit te voeren. Beide oefeningen zijn zeer gelijkaardig, met dit verschil dat bij de . Crunch fitball knee extension. De sit up's, crunches en daarbij alle varianten waarbij een bolle rug ontstaat zijn zeer slecht voor de wervelkolom en tussenwervelschijven! Oefening van de maand: Crunch fit ball leg extension. Bij de crunch gebruik je voornamelijk de rechte buikspieren en een klein beetje schuine buikspieren.


Prima oefening , maar als je snel resultaat . Voor meer uitleg, oefeningen en advies. De omgekeerde crunch is een effectieve oefening voor het trainen van je onderste buikspieren. Bij de standaard crunch gebruik je de bovenste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts