woensdag 19 juni 2019

Atag stoomoven workshop

Experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten vraagt om een veelzijdige oven. De combi- stoomovens van ATAG bieden u een brede variatie . Weet u wat u nodig heeft in uw keuken? Waarschijnlijk stelt u maar een paar keer in uw leven een nieuwe keuken samen.


In ons Experience Center ( Impact te Duiven) staan onze adviseurs voor u klaar.

Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG. ATAG keukeninbouwapparatuur organiseert diverse avonden per jaar. In deze Combi- stoomoven bereidt de kok diverse groenten, aardappeltjes en vis. Atag is gevestigd in Erpe Mere (België) en bestaat al bijna jaar.


Atag maakte zijn naam en faam met industriële was-, en keukenapparatuur. Maandelijks kun je bij ons terecht voor een cursus stoomoven. Wil je weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet . Kun u me vertellen waar ik een workshop kan bijwonen voor het gebruikt van de combi stoomoven in de buurt van Almelo?

Georganiseerd door ATAG -België. Bereidt in onze combi stoomoven. Kom alles te weten over de. Ook uitvinden welke manier van koken het beste bij u past, volg dan de gratis kookworkshop in het. Met de Fusion Volcano Wokbrander van ATAG.


Bij ATAG hebben wij oog voor de mens achter de keuken. Leer alles over sous-vide koken tijdens de ATAG kookdemonstratie. De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste stoomoven recepten voor u samengesteld voor de combi- stoomoven. Met deze workshop leert u de combi- stoomoven écht kennen en er het beste uit. AEG ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro combi- stoomoven , . Ik heb beide ( combistoomoven en combi- oven met magnetron) maar de.


Wij hebben sinds 2-jaar de combistoomoven van Atag en zijn er . Een ruime inhou veel ovenfuncties en bedieningsgemak. Kies een (combi-) stoomoven van Pelgrim. Dit boek gaat kort in op het stomen, hoe de stoomoven van Siemens functioneert met diverse (inzet)bakjes en -mandjes en de regels voor het gebruik.


Bij de Kookfabriek heeft ATAG hiervoor speciale workshops waarbij je dit vuur hoogstpersoonlijk kunt ontdekken, maar ook in het eigen Experience Center. Alles werkt prima en voor de zekerheid hebben we een workshop in .

Het lekkerste brood maak je met een stoomoven. In zijn workshop liet hij ons zien hoe je in een desembrood kunt bakken. Onze kookworkshops in Rotterdam onderscheiden zich duidelijk van anderen doordat iedereen het gehele menu bereidt. Tevens biedt De Kookfabriek . Imperial hoge druk kombi stoomoven …. Atag drukloze steamer is een oven voor het bereiden van voedsel. Perfect gegaard: de ( combi-) stoomovens van ATAG hebben een dubbele stoominspuiting, aan de . Workshop : bereiden van deeg en deegproducten met een ATAG dubbeloven.


Bij aankoop van een NEFF stoomoven. BBQ kookworkshop, een cursus stoomoven of een volledige basiscursus Koken? Wij werken met de stoomovens van ATAG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts