woensdag 27 november 2019

Houtmerk tafel

Houtmerk begeleidt u graag in het samenstellen van een tijdloze en praktische. Op basis van onze massieve werkbladen is een reeks tafels samengestel . Praktische poten waardoor op de kop van de maatwerk Echo tafel prima zitplaatsen ontstaan. Een tafel die gemakkelijk toe te passen is in ieder interieur. Bij Houtmerk weten we alles van massief hout en houtbewerking.


Toegepast als keukenbla badmeubel of robuust werkblad op uw maatwerk tafel.

De robuuste middenpoot lijkt wel van gietijzer maar is van . Fold heeft een poot die uit staal en hout is opgebouwd. Zo blijft het design eigentijds en voorkomt u een overdaad aan hout. Een praktische plaatsing van poten onder een ellipsvormig blad vormt een heldere basis voor dit Lino tafel ontwerp. Tafel Split table van Muuto heeft is in drie uitvoeringen verkrijgbaar.


Toe te passen als eettafel of werktafel. De volledig massief eiken Fjord design tafel heeft een echte Scandinavische uitstraling, met veel opties in maatvoering en afwerking. De maatwerk Split tafel is elegant en praktisch als eigentijdse invulling van woonkamer, keuken of kantoor met poten op de juiste plaats.


Slanke rechthoekige tafel met ranke stalen poten op iedere hoek, ingewerkt in het werkblad.

De ideale basis voor eetkamer of werkplek en tevens perfect aan te. Maatwerk tafel Walden heeft met fijne rondingen een ijzersterk Scandinavisch signatuur in massief eiken of noten. Een ronde tafel neemt niet alleen minder ruimte in, het is een gezellige ontmoetingsplaats voor thuis of op het werk.


Kleur, vorm en materiaal zijn volledig aan te . De Loop Stand frames zijn tafel onderstellen uit de collectie van designlabel Hay. De mogelijkheden zijn enorm. Eettafel The Circle heeft een linoleum tafelblad en massief eikenhouten poten.


De ronde tafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Tafel Base table van Muuto heeft is in drie afmetingen verkrijgbaar. Een maatwerk tafel met een robuuste wang, welke precies goed is gepositioneer zodat u ook op de kop van de tafel kunt rekenen op extra zitplaatsen. De stoeren houten kruisvoet van tafel Java maakt deze geschikt voor zitbanken en inzetbaar bij een eetbank of hoekbank in de keuken.


Schuin oplopende stalen bladhouders die doen denken aan een schraag. En een eenvoudig houten werkblad. Onverwoestbaar, dat is tafel Pi van het Franse . Tafel Adaptable van Muuto heeft massief houten poten en een massief houten tafelblad.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De praktische klooster-poten van maatwerk tafel Sumatra maakt deze zeer goed inzetbaar bij een eetbank of hoekbank in de keuken. Deze tafel met houten blad kan tegen een stootje.


Een robuust blauwstaal kokerprofiel vormt het onderstel, het werkblad is van massief hout.

Op onze webshop vind je van Oormerk onder andere tafel Fjord De vormentaal afkomstig van de Noord-Europese designklassiekers vormt het uitgangspunt . Tafel Doppio is gemaakt van massief hout met een zwart frame. Kom proefzitten in de showroom, of vraag naar de extra . De massief houten poten van de Tango tafel zijn naadloos en zeer vakkundig samengesteld. Variaties op dit product zijn op aanvraag mogelijk.


Alle advertenties van Houtmerk , Breda op Marktplaats. Fold tafel met massief houten replex tafelblad afmeting: 260x100x75cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts