woensdag 26 december 2018

Kloklezen 4de leerjaar werkbladen

De werkbladen zijn gesorteerd per vak. Als je op een link drukt, wordt het werkblad geopend in Word of een ander tekstverwerkingsbestand. Eerste graad (1e en 2e leerjaar ). Wibbel bij Rekensprong Plus aansluitend bij de wiskundeopdrachten op de . Heel veel klokkijken werkbladen om goed te leren klokkijken. Klokkijken werkbladen groep groep groep groep en groep 7.

Voor de lessen klokkijken kunnen leerkrachten nu terecht op Klokrekenen. Deze werkbundel bevat volgende rekentaken voor het vierde leerjaar. Met de werkblad oefen je het kloklezen tot op minuten nauwkeurig over het uur. This Pin was discovered by veronique brain. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Uitleg, animaties en werkbladen. Ouders kunnen de werkbladen om te oefenen in. Maak hier zelf werkblaadjes om de klok te oefenen.


De sprekende klok is een ideale aanvulling op de klokkijk les die kinderen op.

Gebruik de klokkijken werkbladen generator om werkbladen op maat in PDF . Kloklezen-voor-go-bij-rekensprong-plus-1. Welkom op de oefensite van het 4de leerjaar. Meten en metend rekenen 4de lj. Met uitscheurbare blaadjesElk kind ontwikkelt zich op zijn . Ze bevatten per leerjaar een handleiding, werkbladen voor de leerlingen, bijkomende herhalingsoefeningen,. DIGITAAL KLOKLEZEN MET HALVE UREN.


Werkbladen geldrekenen oefenen eurorekenen online. METEN: tijd uurwerken, tijd kloklezen , tijd kloklezen , tijd uren na de middag. WEBSITES de leerjaar (9-jaar). Auteur : Caro optellen en aftrekken tot 1zonder brug, ng – nk woorden, samenstellingen, meten en metend rekenen, kloklezen , kg, l, en m. Contractwerk voor 3de leerjaar. Op de werkbladen van het onderdeel breuken op de getallenlijn kan het begrip van breuken en de relatie met de getallenlijn worden ingeoefend.


Breuken: werkbladen (vereenvoudigen, optellen en aftrekken, vraagstukken met Rekenen (eind tweede leerjaar , begin derde leerjaar ): klok , toepassingen, . Klik hier voor de klaswebsite (oefenpagina) van het 4de leerjaar. Traditioneel leren kinderen kloklezen door het aantal minuten in relatie te. Vanaf het vierde leerjaar , wanneer kinderen rijper zijn, meer ervaring hebben met. Multiple choice oefening op volle uren: de cusist bekijkt een klok en klikt op de juiste .

Oefeningen voor het 4de lj:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts