vrijdag 2 november 2018

Kleur muur achter witte keuken

Je zou er ook voor kunnen kiezen om niet de hele meter de zelfde kleur te doen. Maar alleen achter de keuken bijvoorbeeld donker (of licht) . Kleuren keuken posts mrt. Meer resultaten van forum. Maar ook achter het aanrecht kan met een leuke kleur gewerkt worden,.


Je kan ook altijd voor een statement gaan en maar één muur in een opvallende kleur.

Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur. Lichtere tinten ogen juist weer rustiger en minder heftig. Veel mensen beperken zich tot wit , zwart en hout als het op de keuken aankomt, terwijl een kleurtje op de keukenmuur heel fris en spannend kan zijn! Ik wil geen creme kleuren , zeker niet omdat de meubels hoogglans.


Kan ik de muur achter de hoogglans witte meubels ook echt wit doen? Zachte tinten op de muren en lichte meubels creëren een unieke sfeer. Naast witte keukens hebben we nog tal van andere kleuren.


Witte , minimalistische keuken met houten visgraat blad. Leuke achterwand om vetspetters op de muur te voorkomend!

Laat je de kasten wit , net zoals de muren dat zal je keuken ook veel beter opgaan. Hardglazen achterwand keuken , gecoat in dezelfde kleur als de rest van de muur. Wij krijgen over weken de nieuwe keuken , greeploos hoogglans wit. Welke verfkleuren je kan combineren en welke kleuren ruimte en sfeer brengen. Je keuken opnieuw verven kan het een totaal andere uitstraling geven.


De andere muren en het plafond werden wit geschilderd om ruimtegevoel te creëren. Schilder het plafond en de muren in dezelfde kleur om een ruimer gevoel te verkrijgen of geef. Witte wanden kunnen snel saai en onpersoonlijk overkomen. Bij een witte hoogglans veronderstel ik dat het wel een moderne keuken is, wat heel mooi is aan de kant waar veel licht is een donkere kleur vb . Men neme een witte muur , het liefst eentje die wel wat aandacht kan gebruiken, en een blik verf. Het knalgeel accentueert niet alleen de muur achter de trap, maar ook de trap zelf.


Wil je een witte keuken , dan moet die kleur helemaal worden. Witte keuken , grijze muren en houten vloer: een verfijnde en elegante . Snel een andere sfeer in de huiskamer met kleur op je muur. Zorg er dus altijd voor dat er naast zwart en wit ook middentinten in grote hoeveelheid zijn. Gangen komen zonder deuren uit op keuken en kamer! Van een enkele witte kast bij de ene tot alle muren wit bij de andere en zelfs alle meubels wit bij een.


Durf je net wat meer, doe dan lichtgrijs met een tintje kleur erin. Doe dan iets geks met je achterwand van je keuken.

Probeer een grijze keuken te combineren met een felle kleur , bijvoorbeeld grijze keukenkastjes en een felrode muur. Wit en basic of je hele huis in full colour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts