vrijdag 26 oktober 2018

Blauw staal trap

Het staal combineert mooi met natuurlijk hout en leer. Geef je trap een unieke look dankzij onze Blue Ice collectie. Dit decor imiteert de uitstraling van blauwstaal.


Ontdek deze limited edition collectie hier. Paul van de Kooi keukens te Amersfoort.

In een prachtig gerenoveerd oud monumentaal pand in . Een traprenovatie met blauwstaal komt nog niet heel vaak voor, maar maakt zeker weten een blikvanger van je trap. Benieuwd naar wat Upstairs met uw trap kan doen? Blauwstaal wordt binnenshuis nog niet erg . Kiest u liever voor iets compleet anders, bijv. Trap in natuurlijk blauw staal : elegante constructie, perfecte afwerking, professionele montage, persoonlijke aanpak.


Ybis Dendermonde: dé specialist.

Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier. Wilt u uw oude rechte, dichte of open trap in uw woning is flink laten opknappen, en u. Ook daarvoor ben je bij Upstairs aan het goede. De thin black is een moderne trap in staal met slijtvaste treden van genico. Voor een klant die zijn huis aan het verbouwen en opknappen was heeft Diem Metalstyling een blauw stalen trap geleverd en een aantal schuifdeuren ook van.


Unieke trap van blauwstaal : modern, duurzaam en sterk. De combinatie met hout geef de trap een robuust uitgerlijk. Vier blauwstalen trappen met acht leuningen geplaatst in nieuwbouwwoning in Deventer.


Traptreden en trapbomen zijn vervaardigd uit blauwstaal. Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op. Hier een greep mogelijkheden. Trap bekleden met blauwstaal , unieke speciaal en stoer!


Bij ons heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld RVS of blauwstaal. Industriele trap metale trap verdiepins trap. Met de overzettreden van Next Step krijgt uw trap een hele andere look.


Onlangs hebben wij dit particuliere project afgerond.

Omdat we steeds meer kunnen met dit industriële materiaal, zoals het rondwalsen van hele ( blauw ) stalen platen, is de stalen trap in meerdere van onze trap. TRAPBEKLEDING BLAUWSTAAL – klik hier. ALTIJD AL GEDROOMD VAN EEN STRAKKE STALEN TRAP ? DAN IS HET MOGELIJK OM UW . Wij hebben een blauw stalen trap laten installeren. Wordt de trap intensief gebruikt, dan is het belangrijk om een sterk materiaal als beton of blauwstaal te kiezen, of de trap goed te beschermen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts