vrijdag 18 november 2016

Knelfitting

Bestel direct bij Installand dé . Verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van knelfittingen is veel veilig en netter dan solderen. Na gebruik van de fitting kan de knelring niet opnieuw gebruikt worden. Je kunt messing knelfittingen gebruiken bij de aanleg van warm- en koud water.


Knelfittingen zijn uitgevoerd met een messing knelring. Een knelkoppeling, ook wel knelfitting genoem is een middel om waterleidingbuizen of gasleidingen aan elkaar te koppelen zonder te lassen of te solderen.

Gebruik een knelkoppeling om buizen en CV-buizen voor water of gas met elkaar te verbinden. De knelfittingen zijn verkrijgbaar in o. Zó maak je een knelfitting vast, zonder dat het gaat lekken! Als een koperen waterleiding lekt aan een knelfitting , kan deze eenvoudig gerepareerd worden. Er zijn daartoe verschillende manieren. Fittingen voordelig bij PVC Voordeel!


Bonfix vernikkelde knelkoppeling. Messing knelfittingen Koppelstukken om twee of meerdere buizen gas- en waterdicht aan elkaar te verbinden.

De verbinding komt tot stand met behulp van. Heb gisteravond de hoekstopkraan gemonteer heerlijk klusje, met knelfitting , in keer goe . Bij het installeren van een waterontharder of een waterzuiveringsinstallatie zult u een aansluiting . De BONFIX Belgas knelfitting of knelkoppeling is speciaal ontwikkeld voor de Belgische markt. Topkwaliteit met jaar garantie. Via de website bestelbaar of in een van de Pontmeyer . De moderne installatietechnieken richten zich steeds meer op:.


Lasaulec, de échte technische groothandel. Vandaag voor 17:bestel . Knelkoppelingen of knelfittingen zijn verbindingsstukken om leidingen en appendages zoals. Diverse type en maten online! Mm doorlaat en max werkdruk bar. Knelkoppeling Knie-Verloop.


Groothandel in knelfittingen. Deze wordt compleet gemonteerd geleverd om het vervolgens op . Een knelfitting , ook wel knelkoppeling, is een product om leidingen gas- en waterdicht aan elkaar te verbinden. Met knelfittingen werk je snel en zonder extra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts