donderdag 21 juli 2016

Lopende band betekenis

In het reiswezen in gebruik voor reizigers om lange afstanden op vliegvelden, stations en bij havens sneller te kunnen afleggen . Met een lopende band wordt doorgaans een systeem in een fabriek bedoel waarbij de producten in wording op een band langs de werknemers worden . Eén spreekwoord bevat `aan de lopende band `. Het dialectenwoordenboek kent één . Wat betekent Lopende band ? Hieronder vind je betekenissen van het woord Lopende band.

Je kunt ook zelf een definitie van Lopende band toevoegen. Nye soepel over op de culturele betekenis van de lopende band en . Vertalingen in context van aan de lopende band in Nederlands-Engels van Reverso Context: jaar aan de lopende band. De lopende band was geboren. Wat is de betekenis daarvan vandaag? Cruciaal daarvoor was de uitvinding van de lopende band.


Dat gebeurt aan de lopende band. Wie Pasen zegt, zegt eieren.

En eieren zijn er genoeg, op de kippenboerderij in Barneveld. Met de hand worden de eieren opgepakt en in dozen gedaan. Hij geldt als de uitvinder van de lopende band. Effectieve leiders geven passie, perspectief en betekenis aan het proces om het. RerumNovarum, de groeiende betekenis van arbeid als maatschappelijke factor.


De moderne arbeidsmethodes, zoals de lopende band , brachten in dit . Machinewerk aan de lopende band. De zakken worden gesneden en glijden op haar schoot. Tachtig zakken per minuut oppakken en aan een haak doen.


Parmentier aantrof geen assortiment vormden in de strikte betekenis van het. Bij de juten lopende banden was de stof aan de zijkanten dubbel genomen. De betekenis binnenin gebruik je hier best niet omdat het te veel doet denken.


Rico Mendelin werkt aan een lopende band en moet seconden sleutelen aan elk. Het is te vinden in geconcentreerd bezig zijn met een betekenisvolle en . Henry Ford ontwikkelde daarom de lopende band. Ford zou eerder in slachterij in Chicago al eens een dikke lijn hebben gezien waarop . In alle gevallen draagt de productiemedewerker met zijn werkzaamheden bij aan de totstandkoming .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts